Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

365 napos visszavételi és pénzvisszafizetési garancia

Az EuroBútor 365 napos visszavételi és pénzvisszafizetési garanciája


Az EuroBútor webáruházban természetes személyként vásárolt, és 365 napos garanciával megjelölt, bútort a vásárlás napjától számított 365 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti és visszafizetjük a termék teljes vételárát, vagy kicseréljük egy másik termékre.


Fontos Tájékoztató:


A 14 napos elállási jog ideje beletartozik a 365 napba. Az elállási jog 14 nap letelte után az alábbi feltételek szerint tudjuk kicserélni, vagy visszafizetni az árát a terméknek. A természetes személyként vásárolt bútorhoz kiállított számla a későbbiekben nem módosítható jogi személyre. A szállítási díjak, a házba szállítási díjak minden esetben a vásárló költsége és nem képezi részét a visszatérítésnek.


A termék visszaküldése a vásárló feladata. Amennyiben a visszaküldött termék a szállítás során megsérül, az a vásárló és a futárszolgálat közötti elszámolást érinti. Ebben az esetben nem tudjuk a terméket visszavenni.


A visszaküldött bútor nem lehet összeszerelve, illetve fontos, hogy el sem kezdték összeszerelni.

A terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. Sem a csomagolás, sem a ragasztószalag nem sérülhet. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kibonthatja a dobozt. Amennyiben a csomagolásban sérült elemek találhatók, a bútort a vevő költségére visszapostázzuk.

A bútor összeszerelése előtt vizsgálja meg, hogy megfelelő-e a színe formái, nem sérültek az elemei, illetve elégedett-e a minőségével. Azokat a bútorokat, amiket elkezdtek összeszerelni nem áll módunkban visszavenni.
Ha a visszaküldés mellett dönt, és még nem kezdte meg az összeszerelést, tegye vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárja vissza a dobozt a ragasztószalag segítségével oly módon, hogy ne sérüljön se a doboz, se a ragasztószalag.

A 365 napos termék visszaküldés nem érvényes a nem megjelölt termékekre, a kárpitos termékekre, ülőbútorokra és matracokra.

Az ajánlat 2023. május 17. 10.00 órától érvényes.