Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Több termék rendelése esetén a szállítási díjak összeadandóak!

Társaságunk a 2007. évi CXXVII. törvény 175. §. szerinti elektromos számlát alkalmaz. Ön a jelen ÁSZF elfogadásával belegyezését adja az elektronikus számla alkalmazásához.

Papír alapú számlát NEM állítunk ki!

 

Fizetési módok

Figyelem! Amennyiben az Ön rendelésének végösszege meghaladja a 200.000 Ft-ot, abban az esetben 30%-ról szóló előleg számlát állítunk ki, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el. Kérjük, hogy az előleget legyen szíves elutalni/bankszámlánkra befizetni, hogy a megrendelésének feldolgozását elkezdhessük!

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett: M&D Holding Kft. Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.  Adószám: 23589636-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-180856 Kedvezményezett számlaszáma: 11711041-29922026

Bankkártyás fizetés - Barion

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. A bankkártyás fizetési mód választásakor átiránxyítjuk Önt a Barion fizetési szolgáltató felületére, ahol szigorú biztonsági védelem alatt tudja kártyaadatait megadni és a fizetést lebonyolítani.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ekkor a futárnak készpénzben tud fizetni. 250.000 Ft feletti összrendelés esetén 50% előleget kérünk, és a fennmaradó összeget tudja utánvéttel fizetni. Az utánétes fizetésre kezelési költséget számolunk fel, melynek mértéke 2%, de minimum 500 -maximum 10 000 Ft.  A 100 kg feletti bútorrendelések csak online fizetéssel (Bankkártya, Előreutalás) vásárolható meg.

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Átvételi módok, átvételi díjak

Cégünk több szállítóval dolgozik együtt, annak megfelelően, hogy a szállítandó termék milyen paraméterekkel rendelkezik (méret, súly, törékeny stb.) illetve mi a szállítási desztináció. Ennek megfelelően a lentiekben felsoroljuk az aktuális szállítókat az Önök minél részletesbeb tájékoztatása érdekében. A futárszolgálatok súly + csomag darabszám alapon számolják a szállítási díjakat. Ezért összevonódnak. De igyekeztünk kedvezményesebbé tenni az alacsony eladási áraink mellett.

Ez egy webáruház, ezért a termékek személyes megtekintésére nincs lehetőség!

 

Hibás megjelenési ár

Minden olyan esetben amikor egy termék hibás áron jelenik meg, úgy azt a megrendelést töröljük.

A hibás ár definíciója az amikor az árrésen felül veszeteséget okoz a gazdasági társaságnak. 

Igyekszünk körültekintően  a legnagyobb adatbiztonsággal dolgozni, de sem az emberi sem az informatikai hibát nem tudjuk kiszűrni teljes mértékben. Ezért megértésüket kérjük ha ilyen esettel találkoznak. Emailen értesíteni fogjuk erről.

Az előrefizetéses esetekben a legközelebbi csütörtökön utaljuk visza az összeget. Bankkártyás fizetés esetén a kiküldött megrendelését töröltük értesítőre válaszolva küldje el a bank számlaszámát.

 

Minden szállítási mód a cím bejáratáig terjed, ez adott esetben a kapu címe. A futárszolgálatok vállalnak lakásba szállítást, ez járhat plusz költséggel. Erről nekünk nincs információnk, a szállítást megelőzően telefonon keresni fogja Önt a futárszolgálat egy munkatársa, vele fogja tudni ezt egyeztetni.
Esetenként előfordulhat, hogy a futár egyedül érkezik, ebben az esetben emeletre történő kézbesítés csak segítség biztosítása mellett lehetséges.

 

A megrendelt bútor gyártási, illetve szállítási határidejének módosítási jogát fenntartjuk.
A szállítási határidőt a gyártók tájékoztatása alapján adjuk meg, és az esetleges késésért  kártérítési felelősséget nem vállalunk!

A bútorok lapraszerelt állapotban kerülnek kiszállításra, kivételt képez, ahol ezt külön feltüntetjük!